Nuin se taas viikko hujahti, jee!

Viime viikonloppuna ei tapahtunut mitään. Kävin kolmena päivänä putkeen salilla, jotta pystyin tällä viikolla repsahtamaan taas ihan reilulla kädellä. Sunnuntai oli tosi kiva päivä, kun mentiin Marin ja Tommin kanssa entiseen kotikuppilaani sunnuntaikahville/pepsille/teelle. Oltiin kaikki ihan fiiliksissä, kun ei ollut rapulaa. Tänä viikonloppuna tuleekin sitten täyteen jo kuukausi terveellistä elämää, vai jo ylikin? Eli oli näköjään sitten tipaton helmikuunpuolivälimaaliskuunloppu.

Maanantaina ja tiistaina olin ihan käsittämättömän pahalla tuulella. En jaksanut  töissä nähdä ketään/puhua kellekään ja kaikkiin asioihin meni hermot. Tämän vuoden itsekseenääneenkiroiluennätys tuli lyötyä heittämällä. Luovutin maanantai-iltana kahdeksan aikaan, laitoin telkkarin ja koneen kiinni ja menin peiton alle lukemaan. On parempi äkkäillä itestään kuin jankata sitä muiden kanssa. Tanjan kanssa ollaan kyllä yleensä niin samoilla linjoilla, että sen kanssa voi äkkäillä aina .

Tiistaina oli jo vähän parempi mieli (oli tilipäivä, tosin tilistä oli viety taas veroja väärällä prosentilla). Päätin, että en mene kuntosalille ja soitin Tompalle (tietenkin herätin päiväunilta), että tarjoan VIIMEISEN tilipäiväni kunniaksi kaljan, jos hän lähtee kuppilaan hetkeksi höpöttelemään. Sitten rupateltiin tunti ja viikko alkoi tuntua jo ihan mukavalle. Sain vielä Minnalta kaupungilla hirmu säkin Dermosil-tuotteita, joita olin tilannut. Niitä sitten Saksaan rahtaan . Keskiviikko oli jo sitten oikein kiva päivä. Kun kotiuduin duunireissulta kotiin, niin lähdettiin Tanjan kanssa samantien kylälle tärväämään. 3+1 päivät ja H&M ostin "poikaystäväfarkut", jihaa . On taas niin omanikäistäni muotia, että. Satasen sinne sai taas hujahtamaan. Oltiin jo kotiin menossa, niin törmättiin lempparituttuumme Topsuun ja sepäs oli mukavaa. Topsu oli menossa St. Patrickin päivän bisselle ja saimpa sitten Tanjankin houkuteltua - olikin tosi vaikea homma . Paheksuttiin ensin viereisen pöydän mimmejä, jotka nauroivat liian kovaäänisesti meidän makuun. Puolen tuopin jälkeen alkoi taas St. Paulin muistelu ja meidän pöydästä lähti vähintäänkin sama mekkala. Siitä puheenollen, kun mentiin paarille, niin nauroin jotain Topsun sanomaa juttua ääneen. Vastaan tuli aika pätkässä oleva nuori mies, joka välttämättä halusi sanoa mielipiteensä naurustani. Olin jo valmis kommentoimaan kipakasti, mutta hän totesikin, että kuulostaa helvetin hyvälle   . Onneksi ehdittiin jo minun rappuuni asti, kun sieltä Topsu vielä soitteli perään ja kovasti yritti saada meitä kreisibaelaamaan. Aamuvuoro teki lähdön mahdottomaksi, VIELÄ  .

Muuten ei sitten kummoisempia ole tapahtunutkaan. Danne on harva se päivä putkahtanut tsättiin juttelemaan ja se on ollut tosi kivaa. Hampurissa oli eilen +15 ja aurinko paistoi. Danne julkaisi kuvan, jossa punkkaripoika jo"capreissa" hengaili ja jengi oli ollut jo t-paidoissa liikkeellä. Täällä oli eilen aamuna -18 pakkasta ja yöllä tuli 10 senttiä lunta. Että semmosta. Tämä on LOPUTONTA. Googletin eilen, että löytyykö Hampurista puljua, joka myy käytettyjä fillareita. Kuinka ollakkaan, löytyi Ebayn sivusto, jossa oli vaikka kuinka paljon kuvallisia ilmoituksia fillareista, Hampurista siis. Danne lupasi jeesata asian kanssa. Jippii .

Keskiviikkona ja torstaina tuli tehtyä sen verran pitkät päivät, että nyt minulla on niin paljon plussatunteja, että pystyn lopettamaan työt jo ensi viikon perjantaina eli viikon päästä! USKOMATONTA ja NIIN IHANAAAAAAA . En tajua koko asiaa Yhtään. Perjantaina poksahtaa kuoharit kattoon, kun Tapsukka (varakotini) tanssii ja soi (ja kreisibaelaaaa) .

Hyvää viikonloppua taas muille ja ittelleni . Ich wünsche Ihnen ein schönes Wochenende !